Selecteer een pagina

We vertellen je graag meer over ons!

Wie is DD van het Zuiden?

We zijn jong en oud 😆, chaotisch en geordend, hip en happening en soms ook kei behoudend. We kunnen goed samen en af en toe ook echt NIET.

We zijn (geboren) Limburgs en Brabants, boekhouders en risiconemers, gehoorzaam en regelmatig ongehoorzaam! We houden van conflict en zijn ook aardig harmonieus. Praten veel en een aantal van ons kunnen heel goed zwijgen.

Kortom een soort van dreamteam ❤ Kijk vooral hieronder wie die teamleden zijn!

We hebben qua passie een gemeenschappelijke deler en dat is Deep Democracy 💨

Deep Democracy gaat verder dan alleen maar eens worden; het gaat om het begrijpen van verschillen en conflicten, en daarmee juist ook de tegenspraak opzoeken.

Zo werd het thema van dit event geboren. Samen met de behoefte om dit in het Zuiden van het land te organiseren 😉

 

Wie zijn wij?

Helen Beeley

Helen Beeley

Eigenaar, trainer en coach bij Bureau Beeley

Het voeren van een écht gesprek: het klinkt zo eenvoudig. Wij mensen zijn namelijk erg gedreven in het ontwijken en saboteren van wat er écht speelt. Ik faciliteer mensen en teams om hier tegenin te gaan, om de dialoog aan te gaan met elkaar en elkaar tegen te spreken. In mijn trainingen durf ik mensen een spiegel voor te houden en creëer ik een veilige haven waarin alles mag en kan. Ik geloof ontzettend in het aangaan van conflicten, in confronteren. Pas wanneer alles aanwezig mag zijn, kan je de diepte in gaan en is er ruimte voor verandering en groei.

📮  info@bureaubeeley.nl
🌎 www.bureaubeeley.nl

Anneke de Waal

Anneke de Waal

Eigenaar, trainer en coach bij In Petto

Mijn passie ligt in het helpen ontplooien van jouw innerlijke potentieel en het stimuleren van groei, zowel op persoonlijk vlak als binnen teams.

Bij In Petto ligt onze focus op het versterken van sociale vaardigheden en leiderschap. We bieden een ondersteunende omgeving om jouw groei te bevorderen.

Als empathische verbinder en ervaren strateeg, ben ik erop gericht om het grotere plaatje te zien en de onuitgesproken behoeften te begrijpen. Ik heb een talent om mensen op hun gemak te stellen, wat leidt tot hoogwaardige resultaten in diverse situaties.

📮 info@inpetto.nu
🌎 www.inpetto.nu

Stephanie Boonen

Stephanie Boonen

Eigenaar, trainer & coach bij In Petto

Met ons bureau voor training, coaching en ontwikkeling In Petto begeleid ik verandertrajecten op organisatieniveau, voor teams en medewerkers om toegang te krijgen tot hun volledig potentieel.

Deze verandertrajecten leiden naar de juiste plek: een plek waar je beter tot je recht komt, waar het leuker en beter (samen)werken is, waar successen worden geboekt en meer geluk en verbinding wordt gevoeld.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de unieke combinatie van het veranderproces volgens de Reis van de Held, de filosofie van Deep Democracy en het Systeemdenken. Als begeleider en trainer in deze veranderprocessen besteed ik veel aandacht aan zelfbewustzijn, zelfontwikkeling en de ontwikkeling van people skills.

📮 info@inpetto.nu
🌎 www.inpetto.nu

Erica van den Oever

Erica van den Oever

Eigenaar CAAT coaching & persoonlijke ontwikkeling

Als coach en teamcoach combineer ik Systemisch Werk, Deep Democracy en Transactionele Analyse (TA); ik maak je bewust van wat je écht wilt. Durf te dromen.

In teams creëer ik meer acceptatie en een betere samenwerking door te kijken naar de onderstroom vanuit een systemisch perspectief en daarop interventies te doen. Wat is je plek in het team en wat is de plek van het team in de organisatie? Welke loyaliteiten spelen een rol, welke dynamieken zijn zichtbaar en wat blijft ‘onder de waterlijn’?

Ik vind het belangrijk om ruimte te creëren waarin mensen zich kunnen uitspreken, elkaars kwaliteiten zien en leren met elkaars verschillen om te gaan. Doe je mee?

📮  ericavdoever@caatcoaching.com
🌎 www.caatcoaching.com

Anneli Janssen-Rijnart

Anneli Janssen-Rijnart

Eigenaar, freelance coördinator / operationeel manager bij RoLi

Komende uit een ‘onderwijsfamilie’, als trainer gewerkt te hebben en Opleidingskunde te hebben gestudeerd, werk ik het liefste in een omgeving waarin leren en ontwikkelen (Learing & Development) centraal staat. Daarnaast ben ik al van jongs af aan iemand geweest die het leuk vind om zaken goed te regelen en te coördineren, vanuit een vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Deze combinatie zorgt ervoor dat ik als freelance coördinator / operationeel manager werkzaam ben. Bij diverse opdrachtgevers zorg ik dat alle zaken t.a.v. trainingen goed geregeld worden, met een scherp oog voor detail. Dat ontzorgt en geeft rust voor trainers, opdrachtgevers en deelnemers aan de trainingen zodat zij zich kunnen focussen op de trainingsdag zelf.

En ook denk ik vaak mee met de opzet en planningen van trainingen.
Voor mij een perfecte combinatie qua werk.

📮  hallo@ddvanhetzuiden.nl
📮  anneli@bureaubeeley.nl